saraidatorstensson.blogg.se

Jag är en tjej från Sverige som berättar om mitt liv som Au Pair i Florida, USA

22 Augusti

Kategori: Allmänt

Hej kära ni!
tänk, igår var det exakt 7 mån sedan jag tog mig hit till Amerikat ;) kan inte förstå att tiden går så fort, känns som jag aldrig kommer hinna eller ha råd att göra allt jag vill göra :P Här rullar det på som vanligt, i söndags fyllde Nonnie år så vi var på bio och såg Paranoia, helt okej film. Var ute på middag med Emma i måndags och sedan var vi sugna på Ben & Jerrys så vi åkte till target och handlade de små förpackningarna, problemet var bara att ny har de tydligen slutat att lägga skedar i dem så vi fick komma på andra sätt att äta det :P Igår träffade jag en ny Au pair som kommit hit. Hon heter Heemlin och kommer från Sydkorea och vi åkte till Wendy's och åt lunch. Idag gick vi upp tidigt för att åka på super couponing innan alla andra. Hade en slutnota på 500 dollar men efter alla kuponger blev det bara 260 dollar, helt sjukt vad man kan samla alltså! Jahapp detta var en liten uppdatering från mig, hörs snart igen :)
 

17 Augusti

Kategori: Allmänt

Hej! 
Lite uppdatering från veckan, Grace och Jack började skolan igen i tisdags så nu är det tillbaka i rutinerna igen. Vädret har inte varit super så mycket inneaktiviteter. Vi åkte på super couponing och totalen låg på 365 dollar men efter alla kuponger och erbjudanden slutade vi på 195 dollar så mycket sparande där ;) Igår hämtade jg upp Nonnie och vi åt middag på five guys sedan hyrde vi film och åt Ben & Jerrys. Nu blir det lunch på Sweet Tomato, hörs snart igen!
 
 

12 Augusti

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
Har inte blivit så mycket skrivande på ett tag, varit fullt upp med annat. Har hänt lite grejer värt att skriva om i alla fall. :) Först och främst bestämde sig Emma för att hon kunde klippa hår, eller som hon beskrev det, toviga toppar som föll från Marys lugg, väldigt fint resultat...not sedan medan hon ändå var igång så klippte hon lite av sitt egna också. Hon har aldrig suttit så tyst och stillsamt i Time Out kan man säga :P Sedan hade vi hej då utgång för en av tjejerna som åkte hem och en middag på cheesecake factory med.
 
Eftersom Grace fyller år senare denna månaden så bestämde Jenny att vi skulle ha hennes födelsedagsfirande innan skolan börjar, så i fredags kom det ett helt tjejgäng som gick ut och åt på Mellow Mushroom och sedan såg de The Smurfs 2 medan jag var hemma med Mary. Efter det blev det födelsedagssång med tårta när de kom tillbaka och en helnatt med skratt och fnitter i rummet bredvid så inte mycket sömn för min del :P I lördags hade vi en heldag vid poolen och på söndagen skulle vi ha en hej då lunch med au pair-ansvarige i området för att hon ska sluta, men det blev något missförstånd så blev bara en au pair-lunch istället, men det var trevligt ändå :) På kvällen gick tre tjejer och jag på bio, We're the Miller's som var bättre än förväntat så bra komedi att se :)
 
Nu har ni fått en liten update tills nästa gång ;)