saraidatorstensson.blogg.se

Jag är en tjej från Sverige som berättar om mitt liv som Au Pair i Florida, USA

Grattishälsning

Kategori: Allmänt

Först och främst, grattis på födelsedagen underbara morfar, tur jag fick tag på dig på Skype så jag kunde sjunga min årliga sång till dig :) tyvärr har jag ingen bild tillgänglig på dig här morfar men tänker på dig! :)
 
medan jag ändå håller på så får jag säga grattis i efterskott till kusinvitamin Julia torstenqvist ;) och till söta bror min, Erik som fyllde år för ett tag sedan, fick inte tillgång o skriva ett inlägg till er då så jag kör en stor grattishälsning till allihopa på samma gång :)
 

21 september

Kategori: Allmänt

Tänk, jag har redan varit här i 8 månader?!!! Tiden har gått så sjukt snabbt och det har hänt så mycket under tiden här! Idag har vi gjort lite ärenden och sedan var vi och såg filmen Planes, helt okej, tjejerna tyckte nog mer att det var en pojkfilm men jag säger nog att den var okej, bättre än förra filmen jag såg på bio ;)
 

Snabb uppdatering

Kategori: Allmänt

Hej! Tänkte mest uppdatera om att jag lever, varit lugnt denna veckan, skola och aktiviteter för barnen, jag har försökt och träna litegrann. Vi har även bokat allt inför en weekend class i december som kommer äga rum i Baltimore, har suttit vid telefonen typ hela dagen för att få dem på US airways att stava mitt namn rätt, var det inte mitt efternamn så var det någon av mellannamnen och sen blev efternamnet fel igen. Har bokstaverat mitt namn så många gånger idag att jag lär drömma mardrömmar om det inatt :P Nästa vecka väntar Bahamas med Emma och Raquel, can't wait! Ska bli så kul! 
Hörs snart igen!
 

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej! 
I lördags körde vi en familjedag vid poolområdet. Jag åkte rutschkana och hoppade trampolin med Grace och Jack och på kvällen åkte jag och mötte upp de andra Au pairerna för en movienight. Vi såg Getaway som sög ganska hårt men tycker man om filmer med biljakter så är det säkert något för er. Söndagen spenderades på the Everbank arena för lite american football, vi satt där 5 tjejer utan en enda aning om hur och vad som hände förutom att vi förlorade stenhårt med 27-2 till Kansas så det var ju inte alltför kul men nu har man prickat av en amerikansk grej till, rolig dag med tjejerna men föredrar nog baseball före football i alla fall ;) kvällen blev fortsatt lugn med film och Ben&Jerrys. 
 

Universal Studios

Kategori: Allmänt

Hej!
Bloggen krånglar som sjutton av någon anledning så har haft problem att uppdatera inlägg och de har raderats osv. Tänkte i alla fall berätta att i lördagsmorse åkte, Emma, Johanna, Vitoria, Bruna och jag till Orlando för att gå till en av parkerna i Universal. Vi hade riktigt roligt och första karusellen vi åkte var en berg- och dalbana där vi först fick välja vilken musik vi ville lyssna på under turen, jag valde pump it med Black eyed peas och allt började med att vi åkte rakt upp mot himlen och sedan rakt ner, sjuuukt rolig och mycket adrenalin som gick genom kroppen där :) Efter det åkte vi i stort sett varenda karusell som fanns i parken, förrutom Transformers för vi stod i kö i 45 min och var nästan framme. Då säger de i högtalarna att den har gått sönder och att det kommer ta minst 40 min att laga. Denna karusellen hade gått sönder ett par ggr under dagen så vi gav upp, gick till gift shoppen och sedan blev det hemfärd. Sjukt rolig dag men får ta mig tillbaka en annan gång så jag kan gå till Harry Potter parken nästa gång ;) Vi kom hem sent och jag vaknade upp på söndagen med knappt någon röst alls av någon konstig anledning, skrek ju knappt under dagen utan skrattade mest menmen, vi åkte till subway och köpte frukost/lunch och sedan åkte vi till stranden och mötte upp Raquel och sedan kom även Johanna och Vitoria dit. En trevlig helg med härliga människor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emmas första skoldag och Grace födelsedag

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
Fick inte tid att skriva förra veckan men den rullade på som vanligt, Emma började dock förskolan i tisdags. Hon var väldigt exalterad hela morgonen men när hon väl kom fram blev hon lite nervös, allt gick väldigt bra och hon tycker mycket om sin lärare. Vi firade även Grace 11-årsdag så barnens mormor kom ner över helgen och vi åt god middag och cupcakes. I fredags började Grace ävcen en hästterapi som förhoppningsvis kan hjälpa henne med hennes skolarrbete. Så vi åkte ut in the middle of nowhere där det bara bodde rednecks men tillslut kom vi fram till en söt liten gård med 5 hästar, 2 kaniner, fjärilsträdgård och två mindre söta gigantiska gul/svarta spindlar som hängde på väggen, så länge de inte dyker upp i mitt rum är jag nöjd. Nolan var även hos läkaren förra veckan och har nu fått klartecken att börja träna igen så han har börjat lite smått och förhoppningsvis blir han fit for fight till springtrainingen i februari. Vi hade även en middag med de andra tjejerna på Cheesecake Factory och avslutade med frozen yogurt på vägen hem.