saraidatorstensson.blogg.se

Jag är en tjej från Sverige som berättar om mitt liv som Au Pair i Florida, USA

Familjebesök!!!

Kategori: Allmänt

Kan det bli bättre än när familjen är här och hälsar på?! I måndags natt kom de äntligen, pappa, Katta, Elin och Oskar. Blev tårögd och hur lycklig som helst av att se dem igen! Oskar har blivit hur stor som helst sedan sist jag såg honom och jagar mest Mary runt för att ge henne kramar. Elin badar med Emma i poolen och vi andra solar och har det gott. Vi har varit vid stora poolområdet, ätit på olika restauranger, varit på cheesecake factory och firat midsommar. Har nog aldrig varit så gott med köttbullar :P Vi gjorde även en jordgubbstårta som alla i värdfamiljen älskade så ett stort plus till Sverige där :) vi sjöng på midsommarlåtar vid köksbordet och hade det jättemysigt! Idag blir det nog lugnt, Jenny förbereder det sista inför resan och imorgon kanske vi tar en sväng till st Augustine innan även vi åker vidare till Orlando för en vecka där. 
Hörs snart igen!
 

12 Juni

Kategori: Allmänt

Hej folket!
 
Va ett tag sedan sist, här har vi både haft tropisk storm och det har blivit mycket varmare, och ännu varmare kommer det att bli så jag lär väl dö innan sommaren är slut här :P Sedan senast har det inte hänt alltför mycket somsagt hade riktig regn och blåst här i hela Florida ett par dagar och det var egentligen tänkt att hela familjen skulle åka till  the Keys och vi hade hyrt ett hus och alltihopa men det blev det inget med. Istället stannade vi hemma, tog oss till ett köpcentrum och mycket filmtittande. 
 
Förra helgen var delar av familjen iväg i Baltimore och eftersom biljetterna var så dyra fick jag stanna hemma med hunden. På fredagskvällen åkte jag och Karen till Emma för att hälsa på hennes kompisar Malin och Simon som var här på besök så vi gick ut och åt middag på en italiensk resturang och sedan följde Karen med mig hem och vi tittade på film. Under lördagen tog vi det bara lugnt, strosade på Target och åt Frozen Yogurt och på kvällen tog vi hand om hennes värdbarn. Vi började söndagen med att gå på bio, Now You See Me, så sjuuukt bra film, kan verkligen rekommenderas!!! Sedan låg vi bara ute vid poolen och tog det lugnt så en uppfriskande lugn helg! 
 
Nu har även de äldsta barnen sommarlov så nu är vi allihopa här hemma så mycket stim och stoj kan man säga men det är kul, vi spenderar så mycket tid som möjligt i poolen vilket fungerar fint för mig ;) I lördags var jag ute med Emma och hennes kompisar. Vi träffade på några andra au pairer också och ett gäng med studenter som vi åkte hem till på efterfest. Jag har kommit fram till att efterfester inte är min starka sida, jag är ingen nattmäniska, that's it men det var trevligt så länge det varade :P Under söndagen åkte familjen ner till stranden för att ta lite foton i fars-dagpresent, vi avslutade det hela med pizza på Al's och sedan hemfärd. 
 
Nu räknar jag bara ner dagarna för nästa måndag kommer pappa och Co. I can't wait!!! ska bli sååå kul!!!