saraidatorstensson.blogg.se

Jag är en tjej från Sverige som berättar om mitt liv som Au Pair i Florida, USA

Grattis Pappa!!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa pappa hela 50 år och lika söt o underbar e du ännu ;) Du har alltid supportat mig i allt, från att stå och sparka med benen i luften bredvid paddockarna medan jag hoppade ponnyer innanför till skolutbildning och slutligen min stora resa hit. Du är helt enkelt bäst och jag längtar tills jag får ge dig den bamsekram du förtjänar på din dag! Verkar som du haft en superdag, hoppas festen blir ännu roligare på onsdag och sen får det bli tårta när jag kommer hem ;) Puss o kram

Jennys födelsedag

Kategori: Allmänt

Igår fyllde Jenny år så eftersom hon tyckte om jordgubbstårta så mycket så tänkte jag att jag gör en sådan i present så jag och Mary bakade tårta som vi sedan åt igårkväll, mycket omtyckt i familjen och Jenny var väldigt nöjd :)
Gjorde en choklad/vaniljtårta av delen domboken över åt Grace eftersom hon inte tycker om jordgubbar.

Påskdagen

Kategori: Allmänt

Detta är egentligen enda dagen man firar påsk på här så dagen började med påskharens korgar han hade lämnat ;) Sedan gjorde vi oss iordning för att åka till kyrkan. Den var fullsatt med folk och mycket musik och blommor. Efter det åkte vi tillbaka till Brendas hus för påsklunch. Med hela familjen och äggjakt på baksidan. Sedan blev det bilresa hem till Jacksonville igen. När vi kom hem och fått ut allt ur bilen börjar Maggie andas konstigt. Vi båda blev nervösa när vi testade det vi kunde komma på och göra för att få det att försvinna men det funkade inte, så slutade med att Jenny och Grace åkte med henne till akuten medan jag försökte göra någon form av middag på ett tomt kylskåp och natta resten av barnen. Som tur var gick allt bra med Maggie och hon kom hem som vanligt igen.

Påskafton

Kategori: Allmänt

Större delen av dagen spenderades otroligt nog på IKEA i Tampa och det var Jennys id'e :) vi åkte dit med alla tjejerna och gick runt och handlade och kollade. Jenny har varit ganska negativ mot IKEA innan trots att hon aldrig varit där men hon ändrade sin åsikt och tyckte det var roligt där, mycket fina och billiga möbler att välja mellan. Själv var jag mest lycklig över laxen med hollandaisesås som fanns i restaurangen med påskmust till :P köpte med mig lite must och choklad hem så det får bli påskpresenten till mig själv :) när vi kom hem lagade vi mat och färgade ägg inför äggjakten imorgon som vi ska ha innan vi åker till kyrkan.

Långfredagen

Kategori: Allmänt

På förmiddagen åkte vi till köpcentrumet i närheten för att ta bilder med påskharen. Det var lång kö och mycket folk. När vi väl kom fram blev Mary helt livrädd vilket resulterade i ganska roliga bilder :P vi åt lunch och gick runt och strosade tills det varnades för tornados och stora mängder regn så då tog vi oss hem och lekte i de olika lekrummen. Senare kom morföräldrarna hit med mat och sedan tittade vi på någon countrykonsert på TV innan läggdags.

Clearwater

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi ner till Jennys syster för att fira påsk i deras stora gigantiska hus. Vi var här i slutet på förra året tror jag och såg när de höll på och renovera det innan inflyttning och nu är det helt fantastiskt fint, nästan så stort så man gick vilse till en början och skulle lätt kunna tappa bort en unge för en stund om man inte håller koll på dem :P men verkligen jätte jätte fint!!

Bakdag

Kategori: Allmänt

Jenny köpte en ny sorts muffinspulver för oss att testa, med smak av pink lemonade. Grace, jag och Maggie försökte oss på att baka dem, jag var inget jättefan av dem men både Mary och Emma försökte stjäla åt sig fler innan läggdags :P

Sarasota

Kategori: Allmänt

I torsdags åkte Jenny, jag och småtjejerna ner till Sarasota för att hälsa på Nolan på hans förlängda springtraining. Vi bodde på ett lite äldre men väldigt mysigt strandhotell med pool och stranden precis nedanför så mycket tid spenderades där. På lördagseftermiddagen åkte vi vidare till Jennys föräldrar och hälsade på dem. Under söndagen hyrde vi en liten båt och åkte ut till en av de små öarna som finns runtomkring och byggde sandslott, plockade snäckor och hade en härlig dag. En mycket lyckat helg med riktigt bra väder!

Bilder

Kategori: Allmänt

Tänkte mest uppdatera om lite extrabilder jag hade på mobilen från jobbdagar med mina små godingar. :)

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Får klagomål om min frånvaran så jag ska försöka uppdatera lite om vad som hänt. Häromveckan var hela familjen iväg och såg Disney on Ice. Alla barn var utklädda till olika Disneyfigurer och prinsessor och var faktiskt en häftig show att se med duktiga skridskoåkare. Emma och Mary var väldigt nöjda när vi var påväg hem.