saraidatorstensson.blogg.se

Jag är en tjej från Sverige som berättar om mitt liv som Au Pair i Florida, USA

Högtidspyntande

Kategori: Allmänt

Som ni nog vet så är det dags för Thanksgiving nästa vecka, många skolor gör pyssel och så vidare och Emma behövde t ex allas utklippta händer med sig till pyssel under förra veckan när ingen var hemma så jag och barnens mormor fick hinta och klippa ut händer på morgonen. Idag behövde hon a med dig snacks till skolan så under gårdagen stod jag och Jenny och försökte göra godis/kak kalkoner för henne att ta med sig. Senare under kvällen började även Nolan och Jenny att julpynta så både julgranar och allt möjligt kom upp. De har 3 st julgranar i huset?! Galet! Jul är tydligen Nolans favorithögtid så har hört att an går all in där vilket känns kul för min del, får se hur slutresultatet blir :)

Maggie

Kategori: Allmänt

Nu är hon hemma och nu har hon även ett namn, Margaret Elisabeth Reimold och hon kommer kallas Maggie. Hon är så himla liten och söt, kan inte säga det tillräckligt med gånger men det är så häftigt att ha fått vara med under hela processen och nu är hon äntligen här! Samma kväll som hon kom plockade jag upp alla barnen och så åkte vi och hälsade på dem på sjukhuset och igår eftermiddag kom de hem.

Nu är hon här!

Kategori: Allmänt

Idag kom den lilla tjejen, allt fick bra och alla mår bra, så konstigt bara att tiden gått så fort, tyckte det var nyss jenny berättade att hon var gravid och nu är tjejen här!

Familjen på besök!

Kategori: Allmänt

Förra lördagen kom äntligen mitt efterlängtade besök. Vid 19-tiden stod jag med min skylt och väntade på flygplatsen och efter en lång längtan kom de äntligen gåendes, mamma, Erik och mormor!!! Sådan lycka att äntligen få se dem igen efter mer än 9 mån ifrån dem. Vi hämtade ut hyrbil och bagage och mamma åkte med mig i jeepen till hotellet. De checkade in och sen blev det en snabbtur på mc Donalds för mormor var hungrig. Vi satt och pratade länge innan jag var tvungen och ta bilen hem. På söndagen kom de hit runt lunchtid och fick träffa min amerikanska familj och se huset innan vi åkte till town center för lite shopping och mat på the cheesecake factory. På måndagen plockade de upp mig och sedan begav vi oss till st Augustine, där besökte vi the alligator farm och fick se alligatorer på nära håll. Efter det åkte vi till outletbutikerna där vi alla hittade lite fynd som vi införskaffade oss. På tisdagen tog vi oss en tur tillbaka till town centret så Erik kunde köpa en grej han funderat på under veckan och bestämt sig för att han ville ha. Sedan åt vi på Ruby tuesday och sedan åkte Erik och jag till Orlando för att äntligen få gå på Paramore! (Som jag längtat) sjuuukt bra konsert som alltid sjunger hon jättebra live och de gör en sjukt bra show, verkade som Erik var rätt nöjd han med. :)
 
På onsdagen blev det att åka tillbaka till Orlando för att på Sea World. Var lika bra som sist, man förstår inte hur de kan ha sån pli på så stora djur! Och pingvinerna som är så söta, denna gången var de vakna så de simmade runt och körde race i vattnet. Sedan blev det mat på Five Guys på vägen hem. På torsdagen blev det och äta frukost och sedan in i bilen igen för att åka till Tampa. När vi kom dit samarbetade inte riktigt gps:en med oss vilket gjorde mig sjukt stressad men tillslut hittade vi fram. Vi bestämde oss för att äta på Hooters som låg i närheten och sedan blev det hockey för hela slanten. Tampa Bay Lightnings mot Edmonton Oilers. Sjukt coolt och se NHL-hockey i verkligheten, speciellt när det finns 3 svenskar med i laget. Sjukt vilken balans de har och hur fort det går! Efter en rolig seger blev det hemfärd. Under fredagen var vi alla bra slitna, alla packade ner sina saker och vi checkade ut kl 11 och åkte till stranden så att de skulle få se det innan de åkte hem. Sjukt högt högvatten att mycket av stranden inte riktigt fanns där just nu och det blåste jättemycket så vågorna var jättehöga. På vägen hem blev det lunch på Olive Garden och sedan hem för att hämta min bil och sedan åka till flygplatsen. De checkade in sitt bagage och sedan tog vi varsin läs innan det var dags att säga hej då :( lika jobbigt som första gången för man vänjer sig så fort vid att ha dem har och se måste man säga hej då, mycket tårar från mitt håll men oj vilken fullspäckad och rolig vecka vi hade! E så glad och tacksam för att ni tog er tid och råd för att komma och hälsa på mig all the way over here ;) Tack snälla, ni e underbara, älskar er och syns om 8,5 mån ;)
 

Fars dag!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara gratulera världens bästa och underbaraste pappa på Fars dag!!! E lyckligt lottad att just du är min pappa och jag saknar dig sååå mycket!!! Pussar och kramar i mängder på din dag!!!
 

Halloween

Kategori: Allmänt

Igår var det Halloween, jag var först med familjen och gick runt i grannområdet och stannade först på en pizzafest som en av grannarna hade och sedan gick vi trick or treat, det var roligt att se att så många av föräldrarna också hade gått in för det och klätt ut sig och målat sig i ansiktet osv. Sedan gick jag hem för att hämta mina grejer för att åka till Raquel. Vi åkte seda vidare till Kerry en sväng och sedan mötte vi upp alla andra på freebird där det var college halloweenfest. Alla var utklädda eller de flesta tjejerna var snarare nerklädda men ja då har man varit med om det också. Kul att få fira en riktig amerikansk halloween!
 

Extrabarn

Kategori: Allmänt

Förra veckan när Jenny var hos läkaren frågade hennes doktor om hon hade några extra grejer som hon inte använde, det visade sig att det fanns en familj med 5 barn mellan 12-4 år som näst intill inte hade något, pappan hade 2 jobb och de försökte verkligen få ihop det och när som helst skulle de få en dotter till och hade ingenting, inte end en säng så Jenny kom hem med kassar från target med kläder, vi samlade ihop grejer vi kunde ge som en portabel säng till babyn och andra grejer. Hon åkte sedan oc lämnade det till familjen som var så tacksamma, barnen grät för seras nya kläder och alla uppskattade det, när Jenny sedan skulle åka frågade hon om vem dom skulle ta hand om barnen under förlossningen och då berättade de att pappan skulle va tvungen och stanna hemma för de inte hade någon annan, då erbjöd Jenny att vi kunde hjälpa dem och därför hade vi helt plötsligt 9 barn under lördagen och 7 under söndagen, vi gick på Jacks flag football match, vi gick på pumkin patch, skar och målade pumporna och storhandling på Target. Så härliga barn, hur goa som helst allihopa och så tacksamma. En fullsmäckad och händelserik helg!